Premiär 13 maj 2021 på Furuviksparken

Furuvik 2021 - roligt och tryggt!

Nu är sommarens härligaste dagar inte långt borta – den 13 maj öppnar vi äntligen upp Furuviksparken igen! Läs om allt härligt som händer i parken nedan. Och glöm inte runda av dagen med en mysig övernattning på Furuvik Havshotell eller slå upp tältet på vår trevliga havscamping - båda ligger nära parken!

Förboka ditt besök!

För att du ska känna dig trygg begränsar vi antalet personer i parken. Du behöver därför förboka den dag du vill besöka oss, i samband med att du köper din biljett.

EntréSäsongskort

För dig som redan har säsongskort

Guldkort och Säsongskort köpta 2020 gäller även 2021. Du som vill använda något av dessa kort för att besöka oss gör det utan extra kostnad, men behöver ändå förboka.

Möt fascinerande djur från hela världen

Dvärgsilkesapor, påfåglar, orangutanger och mycket mer - här finns häftiga djur från världens alla hörn, redo att upptäckas av dig! Upplev djuren på nära håll och fascineras av deras egenheter och charm.

Läs mer om djuren

Träffa de gulliga lantdjuren

I Furuviksparken hittar du även välbekanta lantdjur som får, kor och getter. Missa inte ett nära möte med de charmiga djuren - en mysig aktivitet för stora som små!

Läs mer om djuren

Nyhet: Äventyrsbanan

På Äventyrsön med vidunderliga vyer och spännande tävlingsaktiviteter finns nu den nya roliga Äventyrsbanan. Om du klarar av aktiviteterna längs banan och lyckas klura ut ett lösenord så finns det chans att få en överraskning av Fortvaktaren. Kul för hela familjen!

Läs mer om Äventyrsbanan

Svalka dig i Äventyrspoolen

Den 4 juni öppnar Äventyrspoolen och här finns något för alla! Välj om du vill ta ett svalkande dopp eller om du vill leka loss ordentligt. Vi har en stor pool, en barnpool, ett roligt äventyrstorn och två snabba vattenrutschkanor för de som söker fart och fläkt!

Läs mer om Äventyrspoolen

Roa dig på tivolit

På Furuviks tivoli kan du ta en tur i sköna karuseller och riktigt magkittlande berg- och dalbanor! Här finns allt ifrån roliga barnkaruseller till fartfyllda attraktioner för dig som gillar G-krafter. Vågar du följa med på ett åk i Extreme?

OBS! Med nuvarande restriktioner får vi bara ha en attraktion öppen. Därför bjuder vi just nu på fria åk i Fireball till alla som besöker parken!

Läs mer om åkattraktionerna

Bli en mästare i 5-kamp

Gör upp en gång för alla! I Furuviks 5-kampsspel kan du tävla mot familjen eller polarna i grenar som kräver pricksäkerhet, snabbhet och fokus. Missa inte att testa vår nyhet Bonanza - ett tokigt skjutspel som verkligen sätter koncentrationsförmågan på prov. Upp till 5-kamp!

OBS! Med nuvarande restriktioner kan vi inte öppna upp våra 5-kampsspel, men likt förra året hoppas vi kunna öppna upp ett spel i tivoliområdet.

Läs mer om 5-kampen

Njut av fenomenal mat i skärgårdsmiljö

Sugen på att äta något riktigt gott i vacker skärgårdsmiljö? Ett stenkast från parken hittar du White guide-listade Furuvik Havskrog. Här serverar vi fantastisk mat som du under de varmare månaderna kan avnjuta i havsbrisen på den härliga uteserveringen!

Läs mer om Furuvik Havskrog

Övernatta på Furuvik Havshotell eller havscampingen

Med närhet till parken och alla dess nöjen kan du bo på härliga Furuvik Havshotell eller den mysiga havscampingen. Njut av det vackra läget och lugnet det för med sig!

Erbjudande: Maxa upplevelsen med boendepaket

Vi erbjuder boendepaket för hela familjen! Med Furuvikspaketet får du övernatta på Furuvik Havshotell eller Furuviks Havscamping och njuta av en härlig dag i Furuviksparken!

Boka boende här

Ett stenkast från havet och 2 timmar från Stockholm

Furuvik ligger vackert beläget i skärgården, strax utanför Gävle. Du tar dig enkelt hit med tåg som stannar precis utanför parken. Åker du från Stockholm är du här på knappa 2 timmar och från Uppsala tar du dig hit på cirka 45 minuter - vi ses!

En omsorgsfull öppning

Vi öppnar parken på ett omsorgsfullt och säkert sätt och följer regeringens och Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. Ett besök hos oss ska vara en rolig och trygg upplevelse.

Läs mer om våra åtgärder

Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.