Unika konferensaktiviteter

  Ge konferensen liv

  Oavsett om ni vill ha konferens, kick-off, personalfest eller teambuilding har vi aktiviteter som passar er. Vi hjälper er att planera in spännande, skrattfyllda och harmoniska alternativ som gör er vistelse extra unik och fantastisk.

  Spännande möten

  Följ med våra kunniga djurvårdare in i magiska Furuvik för att träffa våra närmaste släktingar – primaterna. Närgångna möten med såväl små som stora primater samtidigt som en djurvårdare berättar mängder av spännande fakta om djuren, deras olika egenskaper och hur parken jobbar med bevarandet av våra hotade arter.

  Pulshöjande aktiviteter

  Inget skapar en bättre stämning i gruppen än en riktigt härligt pulshöjande aktivitet. I Furuvik kan ni ta en häftig tur på vattnet i över 100 km/h eller utmana kollegorna i en nervsprakande 5-kamp. Efter de intensiva aktiviteterna så kan ni ta ett härligt varmt bad i en vedeldad badtunna.

  Kreativa konferenslokaler

  Havsutsikt, lugn och modernt – allt för den perfekta konferensen.

  Läs mer

  Gör en bokningsförfrågan

  Fyll i formuläret nedan så noggrant du kan så hjälper vi dig att skräddarsy din upplevelse. Det går också bra att ringa till 010 708 79 13.

  Ditt namn
  Din mejladress
  Företag
  Antal deltagare
  Önskade datum
  Meddelande/övrig info

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.