Weekendpaketet

  Vi har öppet omsorgsfullt för ett begränsat antal gäster.Läs mer här.

  Weekendpaketet

  Weekendpaketet

  Häng med på en mysig helg på Furuvik och besök parken efter att vi har stängt för säsongen! Med Weekendpaketet får du en härlig helg med övernattning på mysiga Furuvik Havshotell och roliga aktiviteter för hela familjen. Under lördagen öppnar vi upp Furuviksparken exklusivt för er och här får ni träffa våra djur pirrigt nära och uppleva vårt roliga tivolit. Dessutom finns möjlighet att boka till många fler spännande aktiviteter för hela familjen. Boka ett äventyr för hela familjen nu!

  Det här ingår:

  • Övernattning på vackra Furuvik Havshotell
  • Tvårättersmidddag på Furuvik Havskrog
  • En dag i parken med zooskola och tivoliattraktioner (lördag)
  • Tipspromenad och familjequiz
  • Filmvisning på hotellet
  • Frukostbuffé på hotellet
  • Parkeringsplats i anslutning till boende

  Välj till unika och roliga aktiviter

  Upplev ett unikt nära möte med något av våra djur eller varför inte lära er att spinna sockervadd på vår alldeles egna Sockervaddskola? Du får ett mejl med aktiviteterna och hur dessa bokas närmare ankomst.

  Boka Weekendpaketet

  Vid problem med bokningskalender ring 010 708 70 00 så hjälper vi dig med din bokning.

  Viktig information om boendepaket på Furuvik

  Furuvik följer regler, riktlinjer och rekommendationer från myndigheter och regering när det kommer till att minimera smittspridning av Covid-19. Furuviks utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläget. Ingen ersättning utgår för eventuella uteblivna aktiviteter, så länge vi har möjlighet att hålla delar av verksamheten öppen.

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.