Halloweenpaketet Havsstuga

  Halloweenpaketet Havsstuga

  Häng med in i en magisk värld med rysmysiga höstupplevelser, spännande attraktioner och fascinerande djur. Förutom en härlig dag i vår halloweentematiserade park, får du en mysig övernattning i en av våra mysiga Havsstugor som ligger i anslutning till både parken och havet. Läs mer om Halloween på Furuvik.

  Det här ingår i Halloweenpaketet

  • Boende i Havsstuga
  • 1 dags entré till Furuviksparken under Halloween (dag 2)
  • Roliga utomhusaktiviteter som hinderbana och lekplats
  • Parkeringsplats i anslutning till boende

  Gör din bokning

  Ring på 010-7087000 för att boka Halloweenpaketet med boende i Havsstuga. Om du istället vill boka Halloweenpaketet med boende på Furuvik Havshotell kan du göra det här.

  Viktig information om boendepaket på Furuvik

  Furuvik följer regler, riktlinjer och rekommendationer från myndigheter och regering när det kommer till att minimera smittspridning av Covid-19. Furuviks utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläget. Ingen ersättning utgår för eventuella uteblivna aktiviteter, så länge vi har möjlighet att hålla delar av verksamheten öppen.

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.