Boende & camping på Furuvik

  Halloweenpaketet

  Med Furuvikspaketet får du en magisk dag i parken och boende över natten. Välj mellan att bo på Furuvik Havshotell eller campingen.

  Läs mer och boka

  Höstens träningsweekend

  Välkommen till en fullspäckad träningshelg tillsammans med Sabina Dufberg på vackra Furuvik Havshotell i höst.

  Läs mer och boka

  Furuvik Havshotell

  Välkommen till en avkopplande vistelse vid havet. På Furuvik Havshotell bor ni med havet som granne i en fantastisk miljö.

  Läs mer om hotellet

  Furuvik Havscamping

  Bo i stugor med havsutsikt eller på våra trevliga campingplatser, strosa på vår fina strandpromenad, grilla i gästhamnen, spela minigolf eller ät en god middag på Furuvik Havskrog.

  Läs mer om campingen

  Furuvikspaketet

  Med Furuvikspaketet får du en magisk dag i parken och boende över natten. Välj mellan att bo på Furuvik Havshotell eller campingen.

  Läs mer och boka

  Furuvik Havskrog

  På Furuvik Havskrog kan du njuta av en fantastisk smakupplevelse i stillsam skärgårdsmiljö, med mat som passar såväl stora som små. Välkommen till bords!

  Läs mer om Furuvik Havskrog

  Halloweenpaket Havshotellet

  Häng med in i en magisk värld med rysmysiga höstupplevelser, kusliga karaktärer och fascinerande djur. Förutom en härlig dag i vår halloweentematiserade park, får du en mysig övernattning på Furuvik Havshotell eller Furuvik Havscamping

  Halloweenpaketet

  Träningsweekend med Sabina Dufberg

  Välkommen till en fullspäckad träningshelg tillsammans med Sabina Dufberg på vackra Furuvik Havshotell i höst. Sabina Dufberg har över 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning och är även känd från att ha coachat deltagarna i Biggest Loser Sverige. Sabina lägger ett stort fokus på såväl mental som fysisk stryka för att hitta en hållbar livsstil. Helgen bjuder, utöver flera träningspass, på föreläsningar och aktiviteter där avslappning och återhämtning är i fokus

  Träningspaket

  Green Key märkta

  Furuviks camping och hotell är Green Key märkta. Green Key är en miljömärkning som ställer höga krav på bland annat energi- och vattenanvändning. du kan läsa mer om dem på deras hemsida