Boende & camping på Furuvik

  Viktig information om boendepaket på Furuvik

  Furuvik följer regler, riktlinjer och rekommendationer från myndigheter och regering när det kommer till att minimera smittspridning av Covid-19. Furuviks utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläget. Ingen ersättning utgår för eventuella uteblivna aktiviteter, så länge vi har möjlighet att hålla delar av verksamheten öppen.

  Furuvik Havshotell

  Välkommen till en avkopplande vistelse vid havet. På Furuvik Havshotell bor ni med havet som granne i en fantastisk miljö.

  Läs mer om hotellet

  Furuvik Havscamping

  Bo i stugor med havsutsikt eller på våra trevliga campingplatser, strosa på vår fina strandpromenad, grilla i gästhamnen, spela minigolf eller ät en god middag på Furuvik Havskrog.

  Läs mer om campingen

  Furuvik Havskrog

  På Furuvik Havskrog kan du njuta av en fantastisk smakupplevelse i stillsam skärgårdsmiljö, med mat som passar såväl stora som små. Välkommen till bords!

  Läs mer om Furuvik Havskrog

  Padel på Furuvik

  Har du lika mycket padelfeber som oss? 🎾 Isåfall ska du boka tid på Furuviks Padelcourt! Banorna ligger i anslutning till vår camping och kostar 380:-/timme.

  Boka bana

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.